Gooische Slaapfeestjes

 

Mooie slaaptentjes voor een geweldig en uniek kinderfeestje / slaapfeestje.

Mijn naam is Marelle en woonachtig in Naarden met mijn man en onze 2 dochters van 8 & 10 jaar.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als HR Manager en heb ik samen met mijn man nog een supverhuur bedrijf

( Supverhuur Naarden ).

Het idee van de slaaptentjes is ontstaan nadat mijn oudste dochter graag een slaapfeestje wilde voor haar verjaardag. Na wat speurwerk en avondjes op Pinterest kwam ik op het idee om deze tentjes zelf te gaan maken.

Zo gezegd, zo gedaan. Mijn man bedacht de handige constructie en heeft het frame gebouwd. Een hele lieve kennis heeft de tentdoeken genaaid, ik deed het leukste werk ;), de styling. Ontzettend trots zijn wij op onze slaaptentjes!

 

Ik wilde rustige basic tentjes die we leuk kunnen stylen met diverse accessoires. 

Onze slaaptentjes bestaan uit een een leuk aangekleed slaaptentje, een luchtbed, een elektrische pomp, kussen, beddengoed, lampjes en leuke accessoires. De tentjes zijn demontabel en makkelijk in elkaar te zetten.

 

Zoek jij een leuk kinderfeestje voor je dochter met haar vriendinnen of je zoon en zijn vriendjes ?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken er een magisch kinderfeestje / slaapfeestje van!

 

In de zomermaanden echt een te gek feestje ? Naast onze slaapfeestjes hebben wij ook een supverhuur bedrijf. https://supverhuurnaarden.nl/

De kids eerst lekker laten suppen in Naarden eind van de middag of juist na het avondeten en daarna lekker slapen in de slaaptentjes ?

Ook dat kan! Heb je daar interesse in , stuur ons een appje of mailtje en wij maken een mooi pakket op maat.