Gooische Slaapfeestjes

 

Een slaapfeestje? Wie droomt er niet van? Mooie slaaptentjes voor een gaaf en uniek kinderfeestje aan huis. Een sleepover in leuke thema’s, en indien gewenst (en mogelijk) zetten wij het helemaal voor je klaar.

 

Gooische Slaapfeestjes…. gewoon het allerleukste feestje!

 

Mijn naam is Mandy en ik woon Bussum, samen met mijn man en 2 kids. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf in de mode.

 

Gooische Slaapfeestjes heeft rustige tentjes die waanzinnig gestyled kunnen worden met diverse accessoires, passend bij het thema wat je kiest. Denk aan Touch of Gold, Touch of Pink, Touch of LeopardDisco Fever, Welcome to the Jungle of Voetbal. Kun je niet kiezen en wil je een leuke combinatie? Mail of app mij gerust voor de mogelijkheden.

 

Wat krijg je allemaal bij Gooische Slaapfeestjes?


Wanneer je een pakket bij ons huurt, dan ontvang je een slaaptentje, een luchtbed, een elektrische pomp, hoofdkussen, dekbed, (allemaal ready to use), hoeslaken, lampjes en leuke accessoires om het geheel af te stylen.

 

De tentjes zijn demontabel en makkelijk in elkaar te zetten.

 

Let’s get the slumber party started! Een ideaal party concept op locatie voor kinderen vanaf 6 jaar; ophalen, opzetten, genieten en weer retourneren! Wij doen de was! Wil je meer informatie over de beschikbaarheid? Stuur mij dan een mailtje of een appje!

 

Sweet dreams,

 

Mandy
Gooische Slaapfeestjes